img
Udruga i i članovi udruge

Klub kuhara Hrvatske

img
KLUB I CILJEVI

Ciljevi i
razvitak

Udruga je osnovana u cilju očuvanja i unapređenja Hrvatskog gospodarstva turizma-ugostiteljstva, očuvanja autohtonosti hrvatske i dalmatinske kuhinjske baštine kroz javni i društevni život zajednice.

Osnovni ciljevi Kluba su razvoj organiziranih oblika okupljanja kuhara i stvaranja uvjeta za razvitak kulinarske struke u Republici Hrvatskoj. Da bi ih ostvario Klub je osnovao Kulinarsku Akademiju kao poseban oblik stručnog usavršavanja kuhara i slastičara, organizira manifestacije, seminare, sudjeluje na kulinarskim događanjima u zemlji i inozemstvu, pokreće akcije istraživanja i vrednovanja hrvatske kulinarske baštine itd.

KLUB KUHARA HRVATSKE

Udruga i
njeni članovi

Udruga je osnovana od strane Profesionalnih kuhara (šefova kuhinja), koji su prvenstveno zaljubljenici u svoj posao i profesiju kojoj su odani, te predali i dali svu svoju ljubav za kuharstvo i sve ostalo što se veže uz gastronomiju.

Klub Kuhara Hrvatske kroz višegodišnje djelovanje uvažena institucija prepoznata od brojnih partnera, pa tako njegov rad podupire Ministarstvo Turizma.

Članovi
30
Projekti
60
Godine postojanja
12
img