Edukacija za
kuhare i konobare
OSPOSOBLJAVANJE KUHARA I KONOBARA ZA RAD NA JAHTAMA, JEDRILICAMA I TURISTIČKIM BRODOVIMA
U suradnji s Ministarstvom Turizma, U Ožujku u terminu od 28.03-02.04.2021. održava se trening za kuhare i konobare u trajanju od 5 radnih dana. 7-dnevni jelovnik, način posluživanja, recepture i normativi.
Prema novim trendovima i očekivanjima gostiju, dostupnost namirnica, novitete u ponudama dobavljača, te uvažavajući specifičnosti uvjeta brodske kuhinje, pripremili smo edukaciju koja donosi posebna znanja i vještine:
Kuhari
Konobari teorijski dio odgovornost služenja alkoholnih pića:
Konobari praktični dio :
Program treninga
Radne materijale
Namirnice
Opremu
Zaštitnu odjeću
Ručak
Subvencirana edukacija
Mentor
Zaštitne maske
Grupa do 8 ljudi
Lokacija: Put skalica 19, 21000 Split
Trening edukacija se može organizirati i u Zagrebu
Cijena edukacije
Studenti (do 20 god)
1000.00
Odrasli (+20 god)
2000.00
*(edukacija je subvencirana od strane MINT-a )
Za prijavu pošaljite nam na e-mail: chefsclubcroatia@gmail.com Ime prezime, jeste li kuhar ili konoba i broj mobitela. Za detalje ćemo Vas obavijestiti na mail, telefonski, kao i preko društvenih mreža.